onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noDommedagsklokken viser tre minutt på midnatt. Nå skal den stilles igjen. Og...

Dommedagsklokken viser tre minutt på midnatt. Nå skal den stilles igjen. Og det blir verre…tikk takk…

dommedag

I fjor ble klokken stilt til tre på tolv. Og de siste gangene den er blitt stilt, så er den blitt stilt fremover. Med andre ord ser det dårlig ut for menneskeheten. Det er ikke noen hvem som helst som er med i komiteen som stiller klokken. Per dato består denne gruppen personer av seksten individer, alle tidligere nobelkandidater. Så det er faktisk vanskelig å ikke ta dette seriøst.

Det var atomopprustning og global oppvarming som var årsaken til at klokken ble stilt fremover i fjor. Og det er grunn til å tro at viseren blir stilt feil vei for menneskeheten i år også. Når man leser de nyeste uttalelsene fra komiteen, så er det i alle fall ikke lystig lesning.

Gå til neste side for å lese spådommene vedrørende dommedag for 2016 og fremover. Gud hjelpe oss!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær