Guide til å laste ned musikk fra Spotify

Spotify er appen for alle som elsker audio-underholdning. Her finner du store mengder musikk i alle sjangere, som gir deg timevis med underholdning mens du kjører bil, trener, rydder eller jobber. I tillegg kan du høre på podkast som kan være både morsomt og informativt. Barna er heller ikke glemt, og du finner både lydbøker og barnesanger for de små.

Med så mye bra innhold, er det alltid en god ide å vite hvordan du kan lagre det på pc-en din for alltid. Dette er smart hvis du il bruke de til egne prosjekter, høre på de offline eller slippe reklame på Spotify sin gratis versjon.

Rask og enkel nedlastning

Det er mest sannsynlig enklere enn du tror når det kommer til å laste ned musikk fra Spotify. Det hele kan gjøres via få, enkle steg, og tar heller ikke lang tid. Det første du må gjøre er å laste ned et program fra Audials som heter Audials Music. Dette kan du finne på nett, og demoen er gratis. Det er dessuten et ypperlig program for alle som ønsker enkel nedlastning med god kvalitet. Så last ned fra Audials om du er glad i god musikk!

Når du har lastet ned programmet går du inn på Spotify på pc-en, og klikker på Spotify-feltet inne i Audials programmet. Deretter velger du «record while playing» så er det bare å spille tilbake de sangene du har lyst til å laste ned. Her er det bare å velge og vrake i et hav av sanger. Pass på å velg «normal» og ikke «high speed når det kommer til sangens hastighet.

Når du er ferdig med å spille så vil filen bli lastet ned og lagret helt automatisk. Du kan lagre de i MP3, AAC or WMA. Audials har også et smart-system som lar deg velge hvordan lydfilene skal presenteres og lagres på pc-en din. Du kan for eksempel arkivere de etter artister, album eller navn på sang. Det gjør det med andre ord super enkelt å holde oversikt over de ulike listene og sangene du vil høre på.

Hva finner du på Spotify?

Her er svaret stort. Du finner nemlig det aller meste innenfor lydinnhold på Spotify. De er aller mest kjent for musikk, og de fleste av verdens største artister har sangene sine her. Du finner alt fra Kanye West til Mamma Mia albumet, men også mange barnesanger. Spotify er hjemmet til intet mindre enn 70 millioner lydspor, inkludert 2,9 millioner podkast titler. Det som er så fint med podkaster er at de finnes i alle mulige sjangere, litt som med musikken.

Noen av de mest populære er kjente fjes som snakker om alt og ingenting, lager humor eller oppdaterer oss om kjendislivet. Du kan også finne såkalte «true crime» der det snakkes om skumle saker fra virkeligheten. Appen er gratis, men da følger det med reklame mellom noen av sangene. Dette er også grunnen til at det er så smart å laste sangene ned, så slipper du å bli avbrutt når du nyter musikk.

Hvorfor er det smart å laste ned musikk?

Det er mange gode grunner til å laste ned musikk. Generelt er det en god ide dersom du vil lytte til musikk fra pc-en når du ikke har internett tilgjengelig. Det kan for eksempel være når du er ute og reiser. Siden det også finnes innhold for barn, er det enkelt å underholde disse

Under lange bilturer og lignende. Det blir både morsomt for voksne og barn, og dere kan til og med finne gøyale podkaster eller lydbøker som passer for hele familien. Andre bruker opptakene fra Spotify når man lage kreativt innhold, for eksempel videoer til privat bruk. Da kan du bruke programmer på datamaskinen for å sette sammen bilder og videoklipp, som man senere legger musikk over.

Spotify er appen der du finner nærmest uendelige mengder med lydinnhold. Det er noe for alle mennesker i alle aldre, og i alle sjangre. Når du både for podkast, lydbøker og musikk på samme sted, så har man en del å velge mellom. Det er super enkelt å laste ned musikk til enhetene dine, som du senere kan bruke til det du selv ønsker. Med Audials kan du også laste ned mye annet innhold, for eksempel filmer og serier, så det er alltid en god ide å være kjent med programmet. Det er uansett hverken vanskelig eller tidkrevende, så du vil mest sannsynlig ikke angre.

Prøv det selv og nyt god musikk i hverdagen!