Guide til å last ned Disney Plus film

Men et sted uten WiFi? Ikke gå glipp av Baby Yoda. Se Star Wars-filmer sammen med alle Marvel-, Disney- og Pixar-favorittene dine. Her er en måte å se Disney Plus-innhold på når mobilenheten din ikke kan koble til Internett.

Disney Plus har kommet med mange filmer og TV-serier for å strømme på Android- eller iOS-enhetene dine. Den gode nyheten er at du ikke trenger å stole helt på mobil- eller internettforbindelsen din for å se på tjenestens bibliotek med innhold. Disney lar deg laste ned alt Pixar-, Star Wars-, Marvel- og klassisk Disney-innhold som er tilgjengelig på tjenesten. Det er ingen grenser for antall titler du kan laste ned, og du kan gjøre det på opptil 10 mobile enheter eller nettbrett. Du må imidlertid koble til nettet minst én gang hver 30. For de med mindre enn godt internett er dette en ganske nyttig funksjon. Selvfølgelig er det også praktisk for bilturer eller på et fly hvis du ikke har tilgang til WiFi.

I denne artikkelen svarer vi på dette spørsmålet. Vi vil lede deg gjennom hvordan du kan laste ned Disney Plus filmer ved hjelp av Audials Movie opptaksverktøy. Dette programmet er gratis hvis du velger å bruke demoversjonen deres. Du kan lese mer om Audials Movie her slik at du vet hva slags program du laster ned.

Slik laster du ned Disney Plus filmer til datamaskinen din

Først av alt vil vi lede deg gjennom hvordan du ved hjelp av Audials Movie kan laste ned film fra Disney Plus til datamaskinen din. Det kan være gunstig for de som ønsker å se filmer mens du er på farten uten en stabil internettforbindelse. Last ned fra Audials:

Trinn 1. Last ned, installer og start Audials Movie

Begynn med å bla gjennom Audials offisielle nettsted og last ned programmet derfra. Som sagt er det en gratis versjon hvis du vil unngå å betale for verktøyet. Men selv programmet som koster er verdt pengene etter vår mening. Deretter installerer du programmet og starter det.

Trinn 2. Start filmen i Disney Plus

Det neste trinnet er å bytte til «Video Streaming» inne i Audials Movie. Klikk deretter på «Disney+» og følg instruksjonene som vises i popup-vinduet. Deretter bør du bla gjennom Disney Plus i nettleseren din og deretter starte filmen du vil spille inn der.

Trinn 3. Audials Movie tar automatisk opp filmen

Når du starter filmen på Disney Plus, blir den automatisk spilt inn av Audials Movie. Når innspillingen er fullført, finner du den inne i Audials-spillelisten til høyre på skjermen. Deretter kan du lagre filmen som en MP4-, WMV-, AVI- eller 3GP-fil. Du kan deretter spille dette på datamaskinen din når du for eksempel ikke er koblet til noe internett.

Slik laster du ned Disney Plus-filmer til mobilen din

Hvis du vil se Disney Plus-filmer i stedet uten å måtte snuse rundt på datamaskinen din, kan du laste ned filmer til mobilen din i stedet. Du kan enten gjøre dette ved å videreformidle filmene og seriene du har spilt inn ved hjelp av Audials, eller du kan gjøre det enklere, gjennom Disney+ appen. Hvordan går vi gjennom nedenfor.

  1. Last ned Disney+ appen og registrer deg / logg på
  2. Gå inn i appens innstillinger og velg nedlastingshastighet og kvalitet
  3. Last ned ønsket film

Når filmen er lastet ned, kan du se den på mobiltelefonen din når det passer deg, uten internettforbindelse. Vær oppmerksom på at en Disney Plus-film kan lastes ned til opptil 10 enheter. Nedlastingen forblir så lenge du har et aktivt Disney Plus-abonnement.

Du kan også laste ned filmen slik at du har den selv om Disney Plus-abonnementet ditt utløper. For å gjøre dette, overfør den nedlastede filen fra datamaskinen din til iOS- eller Android-enheten din.

Hvilken metode er best for å se filmer og serier offline?

Hvilken metode som er best, avhenger ganske enkelt av hvordan du vil se programmene dine. Når du laster ned Disney Plus-filmer og TV-programmer i appen, vil de bare være tilgjengelige for å se så lenge du abonnerer på tjenesten. Noen ganger kan en film eller et TV-program også fjernes fra Disney Plus. Hvis det skjer, og du har lastet det ned, kan du ikke spille det av igjen før det er tilbake på tjenesten. Hvis du spiller inn filmer og serier ved hjelp av Audials i stedet, kan du lagre dem og se favorittfilmene dine så lenge og ofte du ønsker.

Husk at innholdet på Disney Plus er opphavsrettsbeskyttet, noe som betyr at du ikke kan dele innholdet du tar opp.