Guide til å laste ned filmer fra Netflix

Netflix er hjemmet til noen av de beste filmene og seriene vi kjenner til, og nå kan du også få de lastet ned på datamaskinen din. Det er den perfekte måten å lagre innhold på, slik at du kan se de når og hvor du vil. Dette passer godt for alle som liker å ha friheten til å kunne se favorittseriene sine når man vil. Dette passer for eksempel godt om du er på ferie eller et sted uten internett. La oss ta en titt på hvordan du kan laste ned filmer og serier fra Netflix.

Slik gjør du det

Det er super enkelt å laste ned filmer fra Netflix, og du gjør det med et program som kalles Audials. Først og fremst må du laste ned Windows softwaren “Audials Movies”. Programmet sin demoversjon er helt gratis og du trenger ikke å registrere deg. Mange føler nok de har mer enn nok brukerprofiler der ute, så dette er en stor fordel. Du kan også enkelt og raskt avinstallere programmet senere, dersom du ikke har behov for det lenger. Når Audials Movie er lastet ned, skifter du til Video Streaming funksjonen.

Når appen er lastet ned er den klar for å brukes. Da klikker du på Netflix logoen, ettersom det er her du skal finne innholdet ditt. Last ned fra Audials ved å gå inn på Netflix i nettleseren din. Du må bruke enten Chrome, Edge eller Firefox for at det skal fungere. Når du er inne på strømmetjenesten er det bare å finne den filmen eller episoden du ønsker å laste ned. Start å spille den av, og opptaket starter med det samme, helt av seg selv! Husk å spille av innholdet i original størrelse, og i den beste kvaliteten slik at du kan få den beste filmopplevelsen når du ser tilbake på opptaket.

Når innspillingen er ferdig kan du se den inne på Audials, i en spilleliste på høyre side på skjermen. Netflix innspillingen kan lagres i videofilformater som MP4, WMV, AVI og 3GP, men også andre formater. Du kan nå spille av videoen i Audials programmet eller dra og slippe den til et annet program eller Windows Explorer for å eksportere den. Og nå er du ferdig, så er det bare å nyte filmen eller serien, og se tilbake på en rask og enkel prosess.

Hva kan du se på Netflix?

Som du nå har skjønt så er prosessen med å laste ned innhold fra Netflix veldig enkel, men hvis du trenger å bli enda mer overbevist så kan du jo ta en titt på alt det du kan de på i strømmetjenesten. Netflix har det meste av nye utgivelser, de gamle klassikerne samt sine helt egne filmer og serier. Disse blir utrolig populære, du har kanskje hørt om Stranger Things, familien Bridgerton, Squid Game og The Queens Gambit før? Disse har slått rekord etter rekord, og det virker som alle ser på disse seiene.

Den som er aller mest populær akkurat nå er Squid Game. Dette er en koreansk serie der en gruppe mennesker med høy gjeld deltar i et spill. De er 456 spillere med, og målet er å gjennomføre konkurransene uten å bli eliminert. Spillene er typiske koreanske barneleker, som kanskje virker enkelt nok, men det kommer noen overraskende tvister underveis i spillet.

Historien om familien Bridgerton ble utrolig populær i desember 2020, da de aller fleste var hjemme og feiret jul og ellers så mye på serier grunnet nedlukkingen. Serien er en kjærlighetsfortelling mellom Daphne som forelsker seg i Simon, hertugen av Hastings. Historien finner sted i London på 1813-tallet, og kjærligheten mellom de to byr på mange utfordringer. Klarer Simon å slippe Daphne inn, og vil de to gifte seg og erklære evig kjærlighet? Det kan du finne ut av ved å laste ned serien med Audials!

Hvorfor laste ned filmer og serier?

De aller fleste har en Netflix konto, og synes det er utrolig praktisk å kunne se filmer og seirer når man vil. Man tenker kanskje ikke at det er nødvendig å ha filmene lastet ned, ettersom vi nesten alltid er på nett. Likevel er det noen ganger der det er ekstra smart, for eksempel når man er ute og reiser. Da er det alltid fint å ha litt underholdning til en lang flyreise eller en kjedelig biltur. Dessuten er det så enkelt å laste ned, og du forsikrer deg at dine favorittfilmer alltid er tilgjengelig, selv om de blir fjernet fra Netflix.