Guide til å last ned Hulu film

Det er ikke uvanlig å velge bort å se noen kringkasting fordi du ikke har tid til å se på den tiden. Det er mange grunner til at du ikke har tid, men alle med de samme resultatene. At du risikerer å gå glipp av kringkastingen du ønsket å se. Men nå trenger du ikke gå glipp av noe annet. Med Audials Movie kan du spille inn innholdet du vil se, for å se senere.

Det er ikke uvanlig å ikke kunne se innholdet du ønsker. Det er mange grunner til at dette er tilfelle. Men det spiller ingen rolle hva årsaken er, det fører til at du ikke har tid til å se programmet du ønsket å se. Hvis du husker det, var dette også et problem på 90-tallet. Deretter programmerte du videoen din og sørget for at du spilte inn TV-programmene og filmene du ikke hadde tid til.

Som et resultat hadde hver norske familie et mindre bibliotek med videobånd på bokhyllene. Videospilleren ble utkonkurrert av DVD og Blu-Ray og funksjonen å spille i forble, men fenomenet døde ut. Men det er fortsatt mulig å spille inn. Eller igjen, kan du si.

Selv om vi nå har strømmetjenester som mer eller mindre betyr at vi kan se filmer og serier vi foretrekker, kan det være tider når vi trenger å laste ned eller spille inn et program. Det kan være et fly eller andre ganger har du kanskje ikke tilgang til en WiFi, en lengre biltur eller ut på landsbygda. Bruk av telefondata kan føre til svært høye mengder penger. I stedet kan det være til stor fordel å kunne spille inn filmene og programmene du vil se senere.

Heldigvis er det programvare for datamaskinen din som sikrer at programmene du kan finne på Hulu kan spilles inn. Da kan du se på dem når du har tid. Et av disse programmene kalles Audials Movie og er veldig enkel å bruke. Les mer nedenfor og last ned fra Audials.

Husk at alt innhold på Hulu er opphavsrettslig. Det vil si at du ikke har lov til å dele innhold fra Hulu, selv om du bruker en nedlastingstjeneste for å se innholdet offline.

Trinn 1 – Last ned Audials til datamaskinen din

Du starter med å gå til Audials nettsted og velger Audials Movie-programvaren for nedlasting. Filen du lastet ned, klikker og installasjonen starter på datamaskinen. Alt du trenger å gjøre, er å følge instruksjonene som vises i dialogboksen på skjermen. Når programmet er installert, åpner du det slik at det starter. Programmet er gratis å laste ned. Når du er her, velger du «videostreaming».

Trinn 2 – Ta opp fra Hulu

I det andre trinnet klikker du på knappen med Hulu-logoen på. Der etter, klikk på nettleseren din, det vil være Chrome eller Firefox. Når nettleseren din har startet, kan du gå til Hulus nettsted. Du kan nå starte kringkastingen du vil spille inn. Det er viktig at du ser videoen i sin opprinnelige størrelse, da den maksimerer kvaliteten på videofilen du spiller inn til.

Du kan hele tiden spore hvordan innspillingen går i Audials Movie.

Trinn 3 – Lagre filen på datamaskinen

Så snart kringkastingen du vil se starter, begynner Audials å spille den inn. Den lagrer automatisk videoen i et kjent filformat, for eksempel Mp4. Du kan velge å se videoen direkte i programmet eller åpne den i en annen spiller.

Denne måten å spille inn en kringkasting lar deg se den når den passer deg. Ikke bli styrt av andres planlegging for å kunne se hva som interesserer deg. Det er en metode som har blitt veldig populær.

Slik laster du ned filmer fra Hulu til mobilen din

Hvis du foretrekker å se filmer via mobiltelefonen i stedet for å se dem på datamaskinen din, er dette også mulig. Her er flere valg av hvordan du kan se filmene og seriene som er tilgjengelige i Hulus bibliotek. Enten kan du følge trinnene ovenfor og deretter overføre filen fra datamaskinen til mobiltelefonen. Det enkleste er imidlertid å logge på Hulu og se innholdet offline gjennom profilen din der. Du bør imidlertid være oppmerksom på følgende:

  • Nedlastinger er bare tilgjengelige for bestemte mobile enheter
  • Nedlastinger utløper etter 30 dager hvis du ikke ser på dem
  • Innhold fra Hulu kan forsvinne når som helst
  • Hvis du starter en video, utløper den etter 48 timer
  • Ikke alle videoer på Hulu kan vises offline
  • Hvis du avbryter Hulu-abonnementet ditt, mister du det allerede nedlastede innholdet