Guide til å last ned Amazon Prime film

Du kan se Amazon Prime Video på noen forskjellige måter, enten det er et nettbrett, TV-en, en smarttelefon eller en nettleser, men hva med offline visning? Hvis du vil kunne se Amazon Prime Video-innhold mens du reiser eller bruker enheten din et sted du vet ikke har en god internettforbindelse, er det flere måter å laste ned innhold for å kunne se dem offline.

I denne artikkelen vil vi gi deg en guide til nedlasting av Amazon Prime-filmer for å kunne se dem selv når du er frakoblet.

Slik tar du opp innhold fra Amazon Prime Video

Streaming av både filmer og TV-serier fra Amazon Prime Video er perfekt hvis du er ute etter en billig streamingtjeneste. Men hvis du vil ha filmene og TV-programmene dine mens du er på farten, er det også et flott alternativ fordi du kan spille inn innholdet du streamer.

Dette krever at du installerer et lite program kalt Audials på datamaskinen som har Microsoft Windows.

Dette programmet lar deg spille inn og laste ned filmer og musikk til en harddisk, slik at du kan bruke den senere selv når du ikke har en Internett-tilkobling. Nedenfor er instruksjoner om hvordan du enkelt kan last ned fra Audials.

Les Audials guide her

 1. Last ned Audials One og installer programmet.
 2. Nå har du Audials One på datamaskinen din og kan klikke på «Video Streaming» på venstre side.
 3. Her kan du sjekke ut strømmetjenester hvis innhold du kan spille inn. Klikk på Amazon Prime Video.
 4. Logg på Amazon Prime Video-kontoen din enten via Google Chrome eller Firefox. Audials One registrerer deretter innholdet mens du ser på det.
 5. Denne innspillingen overføres deretter til en spilleliste i Audials One som du kan bruke når som helst.

Slik laster du ned Amazon Prime Video filmer og serier på telefonen

Prosessen med å laste ned videoinnhold fra Amazon Prime Video på telefonen din er ganske enkel. Følg trinnene nedenfor for å laste ned innhold fra Amazon Prime Video til telefonen eller nettbrettet for å se dem offline.

 • Åpne Amazon Prime Video-appen for enten Android-smarttelefoner eller Apple iPhones.
 • Søk etter programmet eller filmen du vil laste ned.
 • Trykk på «Last ned sesong [sett inn sesongnummer her]» for å laste ned en hel sesong. For filmer har du åpenbart muligheten til å laste ned hele elementer til enheten din.
 • Alternativt for programmer, bla ned og last ned bestemte seksjoner ved å trykke på skuffikonet med pilen ved siden av hver seksjon.
 • Du kan velge om du vil at Prime Video skal varsle deg når nedlastingen er fullført.
 • Trykk på Nedlastinger nederst på skjermen for å få tilgang til nedlastingene dine.

Når du er ferdig med å se filmen eller serien, kan det være lurt å fjerne nedlastingen og frigjøre plass på telefonen. Dette er noe du også kan konfigurere appen til å gjøre dette automatisk ved å trykke på «Administrer» i Nedlastinger-delen.

Under «Administrer» i Nedlastinger-delen har du også muligheten til å slå automatiske nedlastinger på eller av. Når du er på, kan du velge hvor mange episoder du vil laste ned automatisk med alternativer fra en til fem.

Du trenger en Amazon Prime-konto for å gjøre alt dette, men du kan deretter laste ned både Amazon Prime Video-innhold og kjøpte filmer eller show på denne måten.

Slik laster du ned Amazon Prime-filmer og -serier på Windows 10

Hvis du besøker Amazon Prime Video i en nettleser på Windows 10, vil du se et alternativ for å laste ned det spesifikke showet eller filmen du er interessert i. Ved å klikke på den knappen kommer du til Amazon Prime Video-appen for Windows.

 • Last ned den appen og logg på Amazon Prime-kontoen din. Du får da et fint og kjent grensesnitt som ligner på det på telefoner.
 • Søk etter innholdet du vil se, så ser du muligheten til å laste ned enten individuelle serier, hele sesonger eller filmer direkte til enheten din.
 • Når innholdet er lastet ned, er det tilgjengelig via «Nedlastinger» -fanen i venstre navigasjon i appen.

Hvilken metode for nedlasting er best?

Dette avhenger selvfølgelig av hvordan du vil se showene dine. Filmene og seriene du har tilgang til på Amazon Prime Film er bare tilgjengelige for den tiden du abonnerer på tjenesten. Hvis du i stedet bruker tjenester som Audials, vil du beholde programmet så lenge du ønsker. Husk imidlertid at filmene og seriene du spiller inn, fortsatt er beskyttet av opphavsrett, slik at du fremdeles ikke kan dele innholdet.