søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noTracy drikker sperm-smoothies hver dag for helsens skyld. Kjenner du en helsefreak...

Tracy drikker sperm-smoothies hver dag for helsens skyld. Kjenner du en helsefreak som bør prøve dette?

spermsmot

Bloggeren Tracy Kiss har funnet en ny metode for å få en god helse og en vakker, vibrerende og glansfull hud. Metoden er enkel, og kan sikkert adopteres av mange. Hun drikker nemlig sperm-smoothies ettersom hun mener at dette hjelper mot det meste.
– Jeg har forsøkt veldig mange typer helsekost og smoothies. Men ingen har fungert skikkelig. Men etter at jeg begynte med sperm-smoothies så har jeg opplevd en veldig forbedring i energinivået og ikke minst er huden min blitt mye vakrere, forteller hun.

Det store spørsmålet vi alle stiller oss er vel kanskje hvordan hun får tak i all spermen. For det er jo ikke slik at hun kan drive egenproduksjon. Til dette sider hun følgende:
– Jeg har flere leverandører som alle er helsesjekket og som jeg stoler på. Smaken på smoothien varierer med hver donor og ut fra hva de har spist, forteller hun.

Som dere forstår har vi alle hver sin smak. Du lurer på kanskje hvordan hun lager selve smoothien og hvordan selve prosessen foregår i forkant? Tro meg, dette vil du ikke gå glipp av…

Tracy Kiss har funnet veien til strøken helse og variert kosthold. Hennes smoothier fører trolig til sperm-mangel i store deler av USA for øyeblikket. Eller ikke…Uansett, så mener hun dette er noe som trigger smaksløkene, og som andre absolutt bør prøve.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær