onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noDenne boligen blir ikke solgt. Og grunnen er at den har det...

Denne boligen blir ikke solgt. Og grunnen er at den har det mest perverse gatenavnet London…

lane

Denne boligen ligger i utkanten av London, og av en eller annen grunn så vil ingen kjøpet bygget. Dette til tross for at det ligger fint til i utkanten av London og at prisen er noe lunde overkommelig. Årsaken er verken vond lukt eller dårlige naboer heller. Alt ligger egentlig til rette for et godt liv for den som kjøper eiendommen. Problemet er derimot gatenavnet. Enkelte gater er mer populære enn andre. Det er en kjent sak. Men da er det mest aktuelt for populære gater i populære områder. Her har vi et populært område, men lite populær gate. Og grunnen er rett og slett navnet på gaten.

Gå til neste side for å se navnet på gaten, så forstår du kanskje hvorfor ingen vil kjøpe huset i utkanten av London!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær