Guide til å laste ned ESPN innhold

Det er aldri en dårlig ide å ha innhold lastet ned på datamaskinen. Det er den perfekte måten å forsikre seg om at man har lagret det man ønsker å se, og at man kan se det når man vil. En side mange vil laste ned innhold fra er ESPN. Dette er selve mekka for deg som er glad i sport, og som ønsker å se det i farta. Her kan du lese en guide til hvordan du enkelt kan laste ned ESPN innhold.

Slik gjør du det

Først og fremst må du laste ned Windows softwaren “ Audials Movies”. Dette er verktøyet som lar deg laste filmene ned på en smart måte. Det beste med programmet er at det er helt gratis, og du slipper å registrere deg. Mange føler nok de har mer enn nok brukerprofiler der ute, så dette er en stor fordel. Du kan også enkelt og raskt avinstallere programmet senere, dersom du ikke har behov for det lenger. Når Audials Movie er lastet ned, skifter du til Video Streaming funksjonen.

Inne på appen finner du et felt med ESPN logoen, og det er denne du skal klikke på nå. Deretter går du inn på ESPN i nettleseren på datamaskinen, og finner det du gjerne vil last ned fra Audials. Dette kan for eksempel være spennende sports dokumentarer eller en kamp. Det er en god ide å bruke Chrome eller Firefox, da Audials fungerer best med disse. Når du har funnet episoden eller filmen du vil ta opp, så er det bare å spille den av. Da starter nemlig innspillingen helt av seg selv!

Når videoinnspillingen er ferdig, så vil den bli overført til Audials -spillelisten på høyre side av skjermen. ESPN -streaming kan spilles inn og lagres i videofilformater som MP4, WMV, AVI og 3GP, men også andre formater. Du kan nå spille av videoen med Audials eller dra og slippe den til et annet program eller Windows Explorer for å eksportere den. Og så enkelt er det! Nå kan du se filmene, seriene, episodene og kampene dine når det måtte passe for deg, uten å tenke på å måtte sitte klistret foran en TV eller å i det hele tatt ha tilgang til internett.

Hva finner du på ESPN?
Men hva er det egentlig du kan finne på ESPN som gjør det verdt å laste ned. Det er som skat den perfekte siden for alle sport fans, ettersom du kan finne enormt mye sportsinnhold. Dette er inkludert ting du ikke ellers finner på norsk tv. De sender blant annet en mengder av amerikansk fotball og basketball, direkte fra statene. Og du kan finne spennende dokumentmater og filmer fra store stjerner. Du kan for eksempel se basketballfilmene “The Fab Five” og “I Hate Christian Laettner”, eller kose deg med “The Two Bills” og “What Carter Lost”.

Hvorfor laste ned innhold?

Det er mange gode grunner til å laste ned innhold, og den beste er nok at du kan se det når du vil og hvor du vil. Det er ypperlig når man er ute og reiser. Med Audials kan du også laste ned innhold fra andre strømmetjenester, som er fantastisk dersom du har barn med på reisen. Hos ESPN finner du mye innhold fra andre land, for eksempel amerikansk fotball og basket ball. Det er som kjent store tidsforskjeller dit, og da er det smart at man kan laste ned kampene og se det når det passer deg. En slik måte å se film og underholdning på passer trolig de aller fleste mye bedre. Når det også er så enkelt å laste ned innhold, da er selve prosessen en god grunn i seg selv.

Inne på Audials vil du se mange andre strømmetjenester som du kan laste ned fra. Det kan være en god ide å sjekke disse ut for å se om det er noe annet som virker spennende. Nå som du har programmet og du vet hvordan du laster end, så kan du jo like finne frem til alt det du ønsker å ha på datamaskinen din.

Å laste ned innhold med Audials er super lett, og det gir deg stor frihet når det kommer til å se innholdet. Du velger selv hvor du vil se det, og kan for eksempel bruke det til å holde en lang fly- eller biltur morsom. Dessuten er det gratis å laste ned Audials Movies, og opptaket skjer så å si automatisk. Test det ut selv og merk nettopp hvor enkelt det faktisk er!