lørdag, mars 2, 2024
Hjemindymedia.noNå har det kommet en app som gjør at du kan overvåke...

Nå har det kommet en app som gjør at du kan overvåke absolutt alt kjæresten din gjør. Dette blir gøy…

Det er altså blitt lansert en app som overvåker absolutt alt du gjør. Om den blir installert på din telefon, så kan kjæresten din se hvor du er til en hver tid ned til nøyaktige gateadresser, se hvem du ringer til og høre på samtalene og i tillegg lese alle meldinger og chat som måtte foregå på telefonen. Dette her blir gøy…

Så dette er alle sjalu kjæresters våte drøm med andre ord. Og for de som er i et usunt forhold der de føler at de må overvåke sin partner eller mistenker at noe foregår, så har den sitt bruksområde. Appen heter MCouple og er laget Mspy. Det som gjør saken noe bedre er at begge parter må legge inn appen på sine telefoner. Så det er faktisk vanskelig å legge den inn uten at det blir oppdaget etter hvert. Men det er vel mulig å skifte navn på den eller noe, så ikke føl deg for trygg. For så vidt er MCouple ikke et appnavn som lukter overvåkning, så at man kan lykkes med overvåkning en ukes tid i alle fall er ikke usannsynlig.

Uansett, det er bare å glede seg til å måtte forklare hvorfor man får en god jul melding fra eksen eller fylleringer en dame man møtte ute sent på natt. Som sagt, dette blir gøy. Men bare se på bildet under hvordan forholdet ditt vil blomstre om du bruker appen:

app2

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær