tirsdag, mars 19, 2024
HjemAnbefalteIsland betaler 50 000 kr til utlendinger som gifter seg med islandske...

Island betaler 50 000 kr til utlendinger som gifter seg med islandske kvinner

I følge flere nyhetskilder på internett har underskuddet på menn hos broderfolket nå blitt så stort at myndighetene setter inn tiltak for å sikre at den nåværende befolkningen på i overkant av 300 000 personer ikke krymper. Tallene som blir opplyst er at det bare er 974 menn per 1000 kvinner. Og dette skaper problemer for reproduksjonen i befolkningen. Nå finnes det jo mange måter å fikse dette på. I dyrenes rike hadde jo den sterkeste fått retten til å befrukte alle. Men i et moderne samfunn er ikke dette et alternativ. Så derfor har myndighetene altså gått ut med tilbudet på rundt 50 000 kr for utlendinger som gifter seg med jenter fra Island, følge kildene på internett altså. Og når det står på internett må det vel være sant?

Når man ser bilder av jenter fra Island, så burde det kanskje heller være slik at man betalte for å få date dem, men det er jo en annen side av saken. I følge kildene på internett, så er det i alle fall slik at det utbetales 50 000 kr til de utenlandske mennene som gifter seg på sagaøya.

For å få mer informasjon og hvordan man går frem i for å bli gift på Island å få utbetalt pengene, så er det bare å gå til neste side. En ferie på Island burde jo friste de fleste uansett. Så det er vel bare å gamble på at dette er informasjon som stemmer og bestille flybillett. Uansett så er det behagelig med varme kilder og slike ting, så nedsiden er begrenset.

Gå til neste del 2 av denne saken lenger nede for å få bruksanvisningen til hvordan man gifter seg med en islandsk kvinne!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær