lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noBøllen tvinger gutten til å slåss. Knockouten han får på første slaget...

Bøllen tvinger gutten til å slåss. Knockouten han får på første slaget er det ganske god kvalitet over….

bøllebank

Denne filmen er fra Nederland. Vi ser en gutt yppe og slå etter en annen gutt. Til slutt blir han provosert og tar av seg ryggsekken for å gjøre seg klar til kamp. Og det viser seg at bøllen blir gjort kort prosess med. Man kan begynne å lure på vurderingsevnen til en personer når man ser slike videoer på nett. Skal man først yppe til bråk må man helst være over snittet og slåss. Er man ikke det, så risikerer man jo å bli latterliggjort på nettet i årevis.

Gå til neste side for å se denne episke slåsskampen der bøllen egentlig ikke kan å slåss!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær