lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noHan fersker kona i sengen. Elskeren rømmer naken ut døra og han...

Han fersker kona i sengen. Elskeren rømmer naken ut døra og han filmer mens kona ber på sine knær.

seng

Denne fyren har en dårlig dag. Han sporer kona til et hotell, og kommer seg på en eller annen måte inn på rommet. Der finner han kona i sengen med en naken elsker. Sistnevnte tar klærne i hendene og springer naken ut av rommet. Sikkert ikke så dumt. Fyren fersket kona filmer hele sekvensen og sier han skal bruke det i skilsmissen og skal også sende det til hele familien hennes. Det har han tydeligvis også gjort siden han også har lagt det ut på internett til hele verden å se.

Merkelig med disse videoene. Man har stor sympati for de som har kjærester som er utro. Men når man ser hvordan de henger ut sine tidligere partnere, så er det kanskje litt drøyt å gjøre det på denne måten. Ikke at det er greit å være utro, men kan ikke være særlig gøy å ligge på nett i en slik sammenheng.

Se og døm selv:

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær