søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noSkuespilleren ble hetset for å ha lagt på seg. Svaret fikk alle...

Skuespilleren ble hetset for å ha lagt på seg. Svaret fikk alle mobberne til å skamme seg og holde kjeft!

mobbet

Wentworth Miller er kjent fra tv-serien Prison Break, og skuespilleren ble et sexsymbol raskt og det stod ikke på tilbud fra damene etter at populariteten steg. Det ble mange bilder i bar overkropp og det ble et stort kroppsfokus. På grunn av personlige årsaker valgte han likevel å tre ut av mediesirkuset. Og etter serien sluttet har han ikke vært i søkelyset. Dette varte helt til en fotograf tok et bilde av han med langt hår og noe større magemål. Da dette bildet ble offentlig, ble den tidligere skuespilleren plutselig utsatt for en hetsekampanje på grunn av vekten.

Men da Wentworth Miller svarte de mange mobberne, så ble de alle svar skyldig og de fleste har holdt kjeft siden.

Gå til neste side for å lese det mektige svaret fra Wentworth Miller til mobberne!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær