lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noKineserne har begynt å lage falsk ris av plastikk. Ser du forskjellen...

Kineserne har begynt å lage falsk ris av plastikk. Ser du forskjellen på den falske og den ekte?

ris2

Den siste tiden har flere sendinger med falsk ris kommet til Europa fra Kina. Det viser seg faktisk at noen i Kina har funnet ut at det er billigere å lage falsk ris av plastikk-elementer. Risen blir myk når man koker den og det kan derfor være vanskelig å oppdage at den er laget av plastikk. Om noen skulle være i tvil, så er ikke plast spiselig eller spesielt næringsrikt. Det er heller farlig og kan fremkalle flere sykdommer eller farlige tilstander.

Dette har nå kommet så frem i lyset at flere og flere anbefaler at man tester risen før man spiser den. Om du går til neste side så får du vite hvordan du sjekker dette enkelt!

Flere og flere opplyser at de har kjøpt ris som er laget av plastikk. For å unngå å gå i den fellen, så er det en enkel måte man kan teste dette på. Når du legger risen i gryten og heller over vann, så vil vanlig ris synke til bunnen, mens ris med plastikk-elementer vil flyte. Så om store deler av risen flyter, så bør du ikke spise den.

ris3

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær