lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noSamuel hadde to kjærester samtidig. Dessverre fant de ut om hverandre og...

Samuel hadde to kjærester samtidig. Dessverre fant de ut om hverandre og la en slu plan for å ydmyke han..

fersket

Samuel hadde ordnet seg fint og livet smilte. Han hadde to søte jenter som kjærester, og på en eller annen måte klarte han å få dette til ganske lenge uten at det fikk konsekvenser. Men en dag oppdaget de to hverandre. Og i stedet for å lage et sjalusidrama, så la de en slu plan for å hevne seg på den unge mannen. Man skal tydeligvis ikke undervurdere jenter nå de er sinte og såret. Så Sam fikk en litt ubehagelig overraskelse da han ble med en av kjærestene på et kjøpesenter.

Gå til neste side for å se hevnen de to jentene gjennomførte for å la John bli ydmyket offentlig!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær