lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noDen norske soldaten Læffy er blitt en legende i sosiale medier. Nå...

Den norske soldaten Læffy er blitt en legende i sosiale medier. Nå etterlyses han av fansen.

læffy

Den norske soldaten Læffy er blitt en hit i sosiale medier, og spesielt på Reddit. Han har laget en del filmer av livet i militærleiren og lagt til et par personlige trekk. Dette har gjort han veldig populær, og det er spesielt noen ansiktsuttrykk som har gjort han til kjendis og fansen vil nå ha mer. Av en eller annen grunn så har det nemlig vært stilt fra den kanten en stund, og flere frykter nå at han har dimmet og at det ikke kommer flere videoer. I kommentarfeltene på youtube og reddit spør nå fansen seg når neste oppdatering kommer og hva som skjer med Norges mest kjente soldat.

Videoene av Læffy er blitt veldig populære. Gå til neste side for å se hva som har gjort han kjent!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær