mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noHun er ikke interessert når han prøver å prate med henne. Men...

Hun er ikke interessert når han prøver å prate med henne. Men da han kommer i Mercedesen skifter hun mening…

chaching2

Vi har sett slike videoer før, og man sitter igjen med en følelse av å bli lurt. Jeg kjøpte meg selv en ny Mercedes en gang, men det var egentlig ikke så mye mer damer av det enn da jeg hadde Opel. Så man kan stille spørsmål om hvor ekte slike videoer er. Men denne er ganske morsom og har litt mer innhold enn de fleste. Så den er absolutt verdt å se. Først prøver denne fyren å sjekke henne opp med lett luguber bekledning. Det går ikke så bra. Så kommer han i en ny Mercedes, og da er hun plutselig klar som et egg.

Tror du denne videoen er ekte? Gå til neste side for dømme selv!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær