onsdag, juni 12, 2024
HjemAnbefalteTilbehøret til smarttelefon og nettbrett som gjør skoledagen lettere

Tilbehøret til smarttelefon og nettbrett som gjør skoledagen lettere

Det er ingen hemmelighet at vi bruker både mobilen og nettbrettet mye i hverdagen. Det kan på noen tilfelle være en distraksjon, men det finnes enormt mange smarte apper, programmer og ikke minst tilbehør som gjør det så mye lettere å jobbe med skolearbeid. Det kan blant annet sørge for en mer ergonomisk skoledag, og muligheten til å organisere oppgaver enklere. La oss ta en titt på ting du trenger til dine elektroniske duppedingser i hverdagen.

Sørg for nok strøm

Først og fremst er det viktig å sørge for at du alltid har nok strøm på enhetene dine. Tiden der vi var 100% analoge med penn, papir og tekstbok er over, og nå krever de fleste redskaper strøm. Mobiltilbehør som en god lader er ypperlig for dette, og du kan til og med finne de som lader flere enheter samtidig. Dette er spesielt smart hvis du både jobber fra mobil, datamaskin og nettbrett. Hvis du vil ta det et steg videre, så kan du jo skaffe deg din helt egne ladestasjon, der du kan oppholde alle mobiler og nettbrett i huset, så vet du alltid hvor den er. Det er også en god ide å velge en lader som er lengre enn de standardladerne du får fra Apple og andre merker når du kjøper en telefon. En lader på 1, eller til og med 3 meter gir større frihet når det kommer til hvor du jobber.

Lytt til musikk når du jobber

Det kan fort bli kjedelig om man skal løse regnestykker eller skrive lange stiler i stillhet, og da er det perfekt med litt musikk. Et par gode høretelefoner er nødvendig i dette tilfellet. Disse bør sørge for god og behagelig lyd, og hvis den har stillefunksjon er det enda bedre. Et par gode høretelefoner kan nemlig lukke alt støy og bråk fra omgivelsene ute, slik at du kan fokusere på skolearbeidet og musikken. Det er perfekt for lesing i klasserommet, i et bråkete hjem eller på en travel cafe. Hvis du lett blir distrahert av å høre på favoritt hitsene dine, så kan du alltids finne egne spillelister med såkalt “study music” som definitivt får deg inn i lese-zonen.

Stativet du ikke trodde du trengte

Det har blitt mer og mer populært å kjøpe seg nettbrett fremfor en pc til skolearbeid. Dette er fordi disse små maskinene har blitt utviklet helt enormt, og kan minne om en datamaskin på mange måter. Med et trådløst tastatur er det uansett enkelt å skrive på den. Hvis du er mer glad i å ta notater for hånd, kan du kjøpe deg en digital penn, og skrive direkte inn på en notatapp på nettbrettet. Du kan velge å beholde teksten i din personlige font, eller få den endret til normal, digital tekst. Hvis du bruker nettbrettet som datamaskin, så er et stativ helt ypperlig. Dette hever skjermen fra skrivebordet, og er bedre for skuldre og nakke. Stativet kan brukes ellers i hverdagen også, for eksempel når du ser film.

Lykke til med lesingen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær