fredag, mai 24, 2024
HjemSisteUtnytter du smarttelefonen din optimalt?

Utnytter du smarttelefonen din optimalt?

Vi har den alle sammen, den smarte telefonen, som kan alt mulig. Men benytter du deg egentlig av alle de fantastiske funksjoner og egenskapene, som telefonen din faktisk har? Her kan du bli klokere på hvordan telefonen kan gjøre hverdagen din både morsommere og mer overskuelig.

En mini datamaskin

En smarttelefon er, som navnet så fint hentyder til, en intelligent mobiltelefon. Kort sagt, så er det en datamaskin som du bærer med deg i lommen. Det betyr selvfølgelig at du kan bruke den til mye mer enn bare å ringe og sende beskjeder. De fleste av oss, har allerede oppdaget at smarttelefonen er genial til å holde styr på kalenderen og tid. Hvis du er avhengig av at telefonen skal fortelle deg hvor og når du skal være forskjellige steder, så kan det være en god ide at du investerer i en praktisk powerbank, altså en liten lader som du kan ta med på farten. På den måten, så slipper du å gå tom for batteri, og stå i uvisse i forhold til dagens gjøremål. Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på teknologi nyheter med mer, så kan du følge med på Click24.no.

Du kan selvfølgelig også bruke den intelligente telefonen din, til å følge med på epost, og holde deg oppdatert på finansene, via nettbanken. Den er selvfølgelig også opplagt til å holde kontakt med familie og venner, det er flere gode kommunikasjonskanaler hvor du holde kontakten med de mennesker som betyr noe for deg.

De to mest utbredte smarttelefonene er iPhone og Android telefoner. Det er opp til deg, hvilken modell du ønsker, de kan i prinsippet de samme ting.

Flere smarte ting du kan bruke telefonen til

Har du, som så mange andre, et nyttårsforsett som handler om å komme i form? Så kan telefonen være redningen. Du kan nemlig overvåke hvor mange skritt du går hver dag (helst over 10.000), og hvor mange kalorier du inntar om dagen. Du kan også overvåke ditt eget søvnmønster, kanskje det er rom for forbedring? Du kan også laste ned en sunnhetsapp, hvor du holder styr på vaksiner og legebesøk, hvis du har bruk for dette.

Hvis du ønsker å forevige alle de gode opplevelsene som du får i det nye året, så kan du bruke en smarttelefon til dette. De fleste nye modellene har avanserte kamera, som kan ta utrolig fine bilder. Du kan også kjøpe holdere og stativer som hjelper deg med å ta enda bedre bilder. Du kan selvfølgelig også filme, samt laste ned redigeringsprogrammer, som hjelper deg med å redigere i filmene, hvis du ønsker dette.

Visste du også at du kunne…?

Oversette et fremmed språk, hvis du får bruk for dette? Alltid være i stand til å finne det nærmeste offentlige toalettet, hvis du havner i en nødsituasjon? Finne den nærmeste sushi restaurant, når du er sulten? Det finnes faktisk nesten ikke den ting en intelligent telefon ikke kan hjelpe deg med. Det gjelder bare om å bruke tid på å sette seg inn i funksjonene, og mulighetene, sånn at du får mest mulig ut av den fantastiske lille datamaskinen, som du bærer med deg i lommen.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær