søndag, juni 23, 2024
HjemSisteDisse appene trenger du til din smarttelefon

Disse appene trenger du til din smarttelefon

I 2021 er verden styrt av apper. Vi bruker de til nærmest alle daglige oppgaver og de kan både underholde og hjelpe oss. Men selv om det finnes apper til det meste, så er det ikke alltid lett å orientere seg rundt i dem, nettopp fordi det er så mange å velge mellom. Her kan du lese om noen apper som du trenger til din smarttelefon.

Til de minste

En av de mange fordelene med apper, er at det er enkelt å holde barna underholdt. Selv om man skal begrense skjermtiden til barn og la de leke ute og være med venner fysisk, så finnes det noen tilfeller der det kan være litt ekstra smart med en app. Et eksempel er når man reiser, barn kan ofte bli utålmodig, og man kan ikke forvente at de skal sitte musestille en lang, kjedelig flytur eller bilreise. Dessuten finnes det mange apper som kan lære og underholde på samme tid.

Dragon Box og Toca-appene er et eksempel på en app som lærer matematikk. På Disney Plus finnens det mange fine filmer og historier med god moral, for eksempel fortellingen om den stygge andungen, som lærer at man skal godta og være snill mot andre, selv om de ser annerledes ut.

Til arbeidsdagen

Apper er en god måte å organisere arbeidsdagen sin på, og det finnes utallige samarbeidsapper som lar deg være knyttet til kollegaene dine, selv når du ikke er på kontoret. Den siste tiden har hjemmekontor blitt et svært aktuelt tema, og da kan apper som Zoom, Microsoft Teams og Slack være gode for å kommunisere på en effektiv måte. Du kan også bruke apper som Trello, for å organisere og strukturere arbeidsdagen til deg og hele teamet ditt på en enkel og oversiktlig måte.

Den teknologiske utviklingen er i full sving, og det er ikke noe som vil stoppe opp med det samme. Derfor er det en god ide å hoppe på trenden og la ditt kontor bli digitalisert, slik at du kan oppleve de mange fordelene.

Til hverdagen

Det finnes også en rekke apper som er nyttig i hverdagen, for å gjøre familielivet og de daglige oppgavene så enkle som mulig. Det kan være smart å laste ned en digital kalender, som lar deg planlegge uken, måneden eller til og med året. Med Outlook, kan du knytte kalenderen opp til emailen din, slik at planleggingen blir enklere. Du kan dessuten lage fargekoder, slik at du lettere kan se hvem i familien som har planer når. Da er det ikke noe problem å se hvem det er som skal på fotballtrening, hvem som har skoleavslutning eller hvem som har et tidlig morgenmøte.

Hverdagen trenger også kos, og da kan du laste ned strømmetjenester til mobilen eller nettbrettet, som lar deg strømme filmer og serier på tv-en. Da kan hele familien samles i stua til filmkveld, for en hyggelig stund sammen. Det finnes en rekke forskjellige apper for dette, for eksempel Netflix, Viaplay og HBO.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær