søndag, juli 21, 2024
HjemSisteNordea finans – hvilke valgmuligheter har jeg?

Nordea finans – hvilke valgmuligheter har jeg?

Når man skal låne penger eller er på jakt ette finansiering, så har man kanskje flere muligheter enn man kanskje tror. Det er helt vanlig at man først oppsøker tradisjonelle banker som Nordea finans, men er det også andre muligheter som man burde sjekke ut? Det skal vi se nærmere på her.

Forskjell på banklån og onlinelån

Det er først og fremst en vesentlig forskjell på banklån som man kan få gjennom eksempelvis Nordea finans og online lån som man kan finne hos andre leverandærer. Det handler om det man kaller sikkerhet. Det er dermed ikke sagt, at sikkerhet har noe med trygghet å gjøre – det er en vanlig misforståelse. Nei, sikkerhet handler rett og slett om at du ikke skal stille sikkerhet for det beløpet du vil låne. Det er faktisk slett ikke sikkerhet for deg, men for banken, det handler om. Når du låner penger så vil banken nemlig gjerne sikre seg at de kan få pengene sine hvis du mot all formodning ikke overholder den låneavtalen dere har inngått. Da kan de innfri sikkerhet i eiendom eller andre verdigjenstander. Dette er svært vanlig når det kommer til tradisjonelle banklån, men med onlinelån fungerer det annerledes.

Når du låner penger online er det som regel uten sikkerhet. Det vil si at du ikke skal stille sikkerhet for det beløpet du låner. Det gjør dog at det kan være litt dyrere å låne online, enn i en tradisjonell bank som Nordea. Det er fordi lånestedene online skal kompensere for manglende sikkerhet gjennom litt høyere gebyrer og renter. Det er dog kommet enormt stor konkurranse på dette lånemarkedet, til en grad hvor du faktisk kan finne mange alternativer til tradisjonelle banker når du leter etter finansiering på nettet, i tillegg til at Nordea finans og andre tradisjonelle pengeinstitutter også er kommet på banen når det kommer til finansiering på nettet. Man har forstått at fremtiden er digital.

Sammenlign og finn det beste lån

For å få full oversikt over dine valgmuligheter, er det en god ide å sammenligne når du skal finne det beste lånet, så du kan være helt sikker på at du har funnet den muligheten som passer best for deg. Man kan sammenligne på flere måter. Du kan finne en oversikt over lån, så du kan sammenligne ulike låneeksempler og se på hva som viser seg å være den tilsynelatende beste løsningen for deg.

Det finnes dog en annen måte. På avenuefinans.no kan du eksempelvis få flere tilbud om lån som du kan sammenligne med bare en enkelt lånesøknad. Det gjør at du slipper å skrive en lånesøknad til hvert enkelt lånested, du kan bare skrive en søknad som deretter blir videreformidlet til flere banker og lånesteder. Og derfor står du med konkrete tilbud du kan sammenligne, i stedet for hypotetiske låneeksempler.

Du kan holde deg oppdatert på hva som skjer på lånemarkedet på scandimedia.no, så du kan få oversikt hvis det skjer endringer i regler eller andre spennende nyheter som angår deg og din finansiering.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær