torsdag, april 25, 2024
Hjemindymedia.noHun kjøpte ett par sokker. Inne i den ene fant hun et...

Hun kjøpte ett par sokker. Inne i den ene fant hun et brev på kinesisk. Da hun fikk det oversatt fikk hun sjokk!

kinalapp2

Lucy Kirk kjøpte en par sokker på en Primemark butikk i London. Inne i den ene sokken fant hun et håndskrevet brev på kinesisk. Dette gjorde henne veldig nysgjerrig, og etter en tid fant hun en person som kunne oversette brevet. Da hun fikk lest opp innholdet ble hun helt satt ut og sjokkert. Og hun kontaktet med det samme politiet og Primemark sin avdeling. Etter hvert som betydningen av brevet begynte å bli kjent spredte saken seg online og folk venter nå på en oppklaring på mysteriet og hvordan det går med vedkommende som har skrevet det.

For å få vite hva som stod i brevet, så vennligst gå til neste side. Du kommer til å bli sjokkert, tankefull og kanskje også litt lei deg.

Gå til neste side for å få vite hva som står i brevet på kinesisk som Lucy fant i en sokk!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær