fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noHan kjøper seg en klypestang på butikken. Og bruker den til alle...

Han kjøper seg en klypestang på butikken. Og bruker den til alle formål hele helgen. Kjæresten er ikke fornøyd…

yt-claw

Denne fyren kjøper seg en klypestang ( eller hva det nå heter..) på butikken. Ettersom han ikke har noe liv virker det som, så bestemmer han seg for å bruke klypestangen til alle formål hele helgen. Dette gjelder alt fra spising, oppvask og til å beføle kjæresten. Hun synes ikke dette er så veldig gøy akkurat. Kanskje gøy noen timer. Men ikke hele helgen. Mannen selv mener dette er de beste pengene han noen gang har investert, og kan ikke bry seg mindre om kjærestens irritasjon. Og det medfører en god del morsomme situasjoner og ikke minst reaksjoner!

Gå til neste side for å se hvordan du lever en helg med kun en klypetang som redskap!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær