mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noDenne leiligheten er bare 15 kvadratmeter. Men likevel er det god plass...

Denne leiligheten er bare 15 kvadratmeter. Men likevel er det god plass til absolutt alt. Hvordan er det mulig?

planløsning

Denne 15 kvadratmeter store leiligheten eller rommet i Paris er blitt en liten internettsensasjon på grunn av den gode planløsningen. Selv om leiligheten er liten, så har den så mange gode løsninger at man får plass til alt. Man har alt man trenger, og man føler egentlig at man har god plass også.  Flere interiørmagasiner har hatt reportasjer om denne unike eiendommen og den er med på å sette en trend for småleiligheter i byene.

Gå til neste side for å se reportasjen om denne leiligheten og de mange gode løsningene den inneholder!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær