fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noSe 45 000 pirajaer gå til angrep samtidig. Du kommer aldri til...

Se 45 000 pirajaer gå til angrep samtidig. Du kommer aldri til å bade i en elv i Sør-Amerika etter dette….

piraha

Vi har alle sett fiske piraja på naturfilmer på tv og kanskje også i skrekkfilmer. Men det viser seg at de er mye farligere i virkeligheten enn de er på film. I denne brasilianske landsbyen så har de en av verdens høyeste forekomster av piraja, og flere personer omkommer hvert år fordi de faller i vannet i dette området. Fisken går i stimer på rundt 45 000 individ og angriper i flokk. Og når de ført angriper så smeller det så det. Det er helt sykt å se et slikt antall angripe samtidig og spise helt til beinet på få sekunder.

Bildet over er hentet fra en film, så det er ikke ekte. Bare slik det er sagt. Men hadde det vært ekte, så hadde det ikke vært noe kjøtt igjen på skjelettet. Det blir bekreftet i videoen på neste side.

Se den vanvittige videoen på neste side. Du kommer til å bli sjokkert!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær