onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noDet den unge gutten fant i det hemmelige rommet bak flaskene var...

Det den unge gutten fant i det hemmelige rommet bak flaskene var verdt flere hundre tusen kroner!

flasker

Bak denne veggen skjulte det seg en skatt verdt flere hundre tusen kroner. Og den har ligget der i ett par århundrer. I følge Nettavisen var en lærling hos champagneprodusenten Bollinger på oppdrag i kjelleren. Han fikk beskjed om å rydde vekk flaskene i forkant av veggen, men oppdaget underveis at det var et rom bak flaskene som ingen hadde undersøkt på ett par hundre år. Og det som skjulte seg i denne bortglemte kjelleren viste seg å være verdt mer enn noen kunne tenke seg.

I rommet bak flaskene viste det seg å vær et gammelt lager med champagne som var laget for ett par hundre år siden. Verdien på dette viste seg å være flere hundre tusen. Og flaskene blir i disse dager solgt på auksjon. Ikke verst for noe som ble funnet ved en tilfeldighet i en gammel kjeller.

flasker2

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær