onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noTrenger du en ny tv-serie å se på? Derfor skal du se...

Trenger du en ny tv-serie å se på? Derfor skal du se «How to make a murderer».

murderer

Dette er ikke en vanlig serie. Bare slik det er sagt. Det er en dokumentar i 10 episoder om livet til en ekte person. De har filmet og tatt bilder i en prosess som har holdt på i to tiår, og som nå er i ferd med å blusse opp igjen. Og om du tror rettssystemet er rettferdig, så kommer du til å bli sjokkert over behandlingen Steven Avery er blitt utsatt for. Han har sonet 18 år for en kriminell handling han ikke har gjort. Så slapp han ut, og nå vil myndighetene prøve å ta han igjen med alle midler.

Til tross for at dette er en dokumentar, så har den alle elementer og spenning en serie har, og det at alt er sant og ekte gjør at man ikke har en snøballs sjanse en meget varm plass å slutte å se. Dette er en personlig anbefaling. Se denne serien!

Den ligger på Netflix, og du kommer til like den!

Gå til neste side for å se traileren for «How to make a murderer»!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær