onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noMistet bilnøklene? Slik kommer du deg inn i bilen uten nøkler. Helt...

Mistet bilnøklene? Slik kommer du deg inn i bilen uten nøkler. Helt utrolig at dette faktisk er mulig!

lås

 

Denne videoen er faktisk ganske utrolig. Den lærer deg rett og slett å dirke opp en bildør. Og det gjelder ikke bare gamle bilder. Trikset funker faktisk best på nyere biler med moderne låssystem der man ikke bruker en nøkkel som man stikker i låsen, men bare trykker på knappen. Det er i grunnen helt sykt at produsentene ikke har tatt høyde for akkurat dette, for det vil jo medføre at hvem som helst enkelt kan komme seg inn i de fleste bilder.

Se det helt unike og utrolige trikset i videoen på neste side. Nesten slik at jeg ikke tror det er mulig!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær