fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noSlik unngår du å havne i vennesonen til alle pene jenter. Kjenner...

Slik unngår du å havne i vennesonen til alle pene jenter. Kjenner du noen som absolutt bør lese dette?

friendzone2

Du kjenner situasjonen. Du møter en ny jente. Dere har god kjemi. Hun kontakter deg hele tiden og hun ler av vitsene dine. Det ser rett og slett ut som hun liker deg. Men så plutselig kommer hun med det: «Du er den beste vennen jeg har, du er som en bror for meg». Så hvordan kom du dit med en dame som for kort tid siden ikke kjente deg og som du har brukt mye tid på å legge an på?

Du har garantert gjort den del nybegynnerfeil som gjør at du kommer dit. Det skjer nemlig ikke tilfeldig. På neste side får du se eksempel på hvor utspekulerte jenter kan være på dette området og vi gir deg konkrete råd om hvordan du unngår å havne i vennesonen.

Gå til neste sone for å unngå å komme i vennesonen til pene jenter i fremtiden!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær