søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noPingvin kommer hjem og fersker kona i reiret med annen mann. Da...

Pingvin kommer hjem og fersker kona i reiret med annen mann. Da blir det dårlig stemning!

pingvinkamp

Det er ikke bare vi mennesker som har problemer i kjærlighetslivet inn mellom. I følge statistikken så opplever det store flertallet av mennesker at partneren er utro i løpet av livet. Men det er ikke bare vi mennesker som sliter med slikt. Pingviner har også sitt å stri med, og denne pingvinen som kommer hjem og finner kona i reiret med en annen mann lar ikke dette gå forbi i stillhet. Det blir full kamp på liv og død.

Har du lyst til å se hvem som vinner?
Kampen om dame-pingvinen er på liv og død og ektemannen lar ikke den nye elskeren slippe billig unna da han fersker de to i reiret. Moralen er at skal du knabbe damen til noen, så ta henne med til ditt eget reir!

https://www.youtube.com/watch?v=o-Ul-nUS4R8

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær