lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noDette skjedde da han knivstakk mobilbatteriet!

Dette skjedde da han knivstakk mobilbatteriet!

MobilferdigOm du har brukt 4000-5000 kr på en ny telefon, så er kanskje ikke det første du tenker på å knivstikke den. Men for de av dere med mentale problemer eller alt for mye penger, så viser vi likevel hvordan du kan massakrere mobilbatteriet og gjøre telefonen din verdiløs.

Fremgangsmåten forutsetter at mobilen har et lithiumbatteri. Disse er vanlige i det meste av dagens elektroprodukter. Det spesielle med disse er at de er laget for å slippe ut energien sakte når de ikke er i bruk. Men om du derimot stikker hull på perforeringen, så utløser man all energien samtidig. Og dette gir en interessant effekt, som du kan se på videoen under.

Det følger ikke med noen advarsel mot å knivstikke mobilbatteriet når man kjøper en ny telefon. Men for sikkerhetsskyld, så tar vi med dette her. Eksperimentet kan føre til unødige utgifter, svidde øyenbryn og brannskader.

[fb_bar_share]

[fb_bar_like]

[fb_like_page]

Kilde

 

 

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær