onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noSønnen tegnet en falsk pengeseddel. Du gjetter aldri hvor mye den ble...

Sønnen tegnet en falsk pengeseddel. Du gjetter aldri hvor mye den ble solgt for på eBay!

pengetegning

Adam Purcell, 24, fra Bournemouth tegnet sammen med sønnen. Den lille gutten ville kopiere en fem pund seddel. Og han førsøkte å kopiere seddelen best mulig med bare en blyant og papir som hjelpemiddel. Resultatet ble ikke spesielt bra, om man sammenligner likheten mellom en ekte seddel og tegningen. Men da Adam bestemte seg for å legge seddelen ut på eBay, så viste det seg at kopien ble ganske lønnsom likevel. Faktisk enormt mye mer verdt enn en vanlig fem pund seddel.

Gå til neste side for å se hvor sykt mye han fikk for tegningen av en fem pund seddel!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær