tirsdag, mai 21, 2024
Hjemindymedia.noBle kastet ut av skolen som 13-åring. Er nå god for over...

Ble kastet ut av skolen som 13-åring. Er nå god for over 100 millioner kroner! Noen som vurderer å droppe ut?

100mill2

Jordan Daykin var skolelei og mislyktes med det meste innenfor skoleverket. Han hadde i tillegg en del tilpasningsvansker. Det ble derfor til at han droppet ut av skolen da han var 13 år, ettersom alle parter var enige om at det var den beste løsningen. Heldigvis hadde han en bestefar som ikke lot han sitte hjemme å spille tv-spill. Han ble direkte satt til tvangsarbeid. Og sammen med bestefaren fant de to på en ganske god ide som nå viser seg å bli livsendrende for den tidligere skoleeleven. Alt skjedde i et lite skur i hagen, og fra der har de to bygget en suksessfull bedrift.

Gå til neste side for å se produktet de har laget og hvordan dette ble så populært at han nå er mangemillionær!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær