mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noSlik kaprer du de første Justin Bieber billettene. Tag en Belieber du...

Slik kaprer du de første Justin Bieber billettene. Tag en Belieber du kjenner som helt sikkert ønsker seg en billett!

justin

I morgen legges de første billettene til Justin Bieber sin konsert i Norge. Kampen om billettene er hard, og det ventes at internettet vil knele på grunn av den enorme pågangen. Men det finnes muligheter å skaffe seg billetter for de som er størst fans. Det er Atomic Soul og AEG Live som arrangerer Telenor Arena-konserten.

Men for de som er ekstra store fans, så er det en annen mulighet. Butikkjeden Extra har nemlig flere tusen kodekort som de gir ut i sine 300 butikker. Og det er først til mølla. Så her er det bare å tagge beliebers til du dør.

Kjenner du noen som bare er så klar for denne konserten?

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær