onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noOm du gjør dette i sengen så er det mindre sjanse for...

Om du gjør dette i sengen så er det mindre sjanse for at kjæresten blir utro

sengen

Det forskes på veldig mye forskjellig. Og forskere har nå laget en veldig stor og omfattende undersøkelse som går på det som skjer i sengen på hjemmebane og hvordan dette påvirker sjansene til at en av partene er utro. Og det viser seg faktisk at det er en spesiell ting som reduserer sjansen for at kjæresten er utro. Det viser seg at en del menn har en del å gå på i denne sammenheng, og at de ikke er like flinke til dette som kvinner er. Faktisk er det bare 44% av alle menn som får godkjent karakter, mens 64% av kvinnene får godkjent på denne faktoren. Undersøkelsen ble først publisert i avisen Daily Star.

Det viser seg at menn er mer egoistiske i sengen, og bare 44% av de utfører oral stimulans på sine partnere i sengen. Men 64% av kvinnene gjør det. Undersøkelsen viser at det er mindre sjanse for at partneren er utro dersom denne handlingen blir utført på regelmessig basis. Det at partneren føler seg ivaretatt er viktig, mener forskerne som står bak undersøkelsen.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær