søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noRyktene om at norsk ungdom er pyser er sterkt overdrevet. Se hva...

Ryktene om at norsk ungdom er pyser er sterkt overdrevet. Se hva som skjer nå han uheldigvis backflipper over sikkerhetsnettet!

norskgutt

Flere påstår at norsk ungdom er blitt en gjeng pyser. Men denne videoen viser i alle fall at det ikke gjelder alle. Denne gutten heter Sigurd, og er ute å hopper på trampoline sammen med vennene sine. Han er meget god på å ta flere backflipper i et hopp. Men i dette tilfellet tar han litt for god sats samtidig som han tar flere saltoer i luften. Han hopper over sikkerhetsnettet, slår seg på metallstangene på vei ned og lander mer eller mindre på hodet. Men som en actionhelt i en film så reiser han seg opp igjen rett etterpå. Dette er et fall som kunne skadet mange for livet. Han er oppe i en sinnssyk høyde og hopper i tillegg bakover. At han er på beina igjen rett etterpå gjør han verdig til å bli kåret til Norges tøffeste.

Vi er bare glade for at dette tilsynelatende gikk bra og at vennene viste omtanke.

Her er videoen som viser det vanvittige hoppet og landingen.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær