onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noFremtidens kriger vil bli ført av roboter. Se hva som skjer nå...

Fremtidens kriger vil bli ført av roboter. Se hva som skjer nå denne roboten blir angrepet av denne mannen!

robocop

Det blir spådd at fremtidens soldater er roboter. De har ikke følelser, og de kan styres på en måte mennesker ikke kan styres. Teknologien går nå fremover med stormskritt. Boston Dynamics som eies av Google er mellom selskapene som jobber med denne type teknologi. Og vi ser nå en virkelighet som er ganske skremmende. Roboter som klarer å gå i skogen i ulendt terreng. Roboter som åpner dører og løfter pakker. Roboter som vet hvordan de skal reagere når noen angriper dem. Dette ser nesten skremmende ut, og det er i alle fall sikkert at roboter kommer til å ta over mange jobber og roller utført av mennesker i dag. Om vi ser bare ti år frem i tid, så er dette noe vi vil se mye klarere.

Gå til neste side for å se hvor langt denne teknologien har kommet og hvordan roboten reagerer når den blir angrepet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær