søndag, juni 23, 2024
HjemSisteHus med 46 soverom og 26 bad til salgs for to millioner...

Hus med 46 soverom og 26 bad til salgs for to millioner kroner. Det er bare et lite problem…

Dette enorme huset ble nylig lagt ut for salg. Det ligger sentralt i Texas, men har likevel et stort privat område. Noe som gjør at eiendommen ligger stille og rolig til. «De har naboer, men hører de ikke». I alle fall, huset har hele 46 soverom, 11 stuer, badebasseng og hele 26 bad i tilfelle du går tomt for dopapir på det ene. Prisen for denne enorme eiendommen er bare rundt to millioner kroner. Noe som i de fleste tilfeller ville fremstå som et røverkjøp. Men det er bare et lite problem med dette huset…

Denne enorme eiendommen er satt opp i mur og er nesten 20 000 kvadratmeter. Så man har nok plass til å boltre seg på om man skulle trenge det. Men det er bare et lite problem. Huset er ferdig på utsiden, men ikke på innsiden. Vedkommende som eide det gikk nemlig tom for penger midtveis i byggeprosessen, og det førte til at alt stoppet opp. Se hvordan det ser ut på innsiden i videoen under.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær