lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noEr kjæresten din utro? Her er de sikre tegnene som avslører utroskap....

Er kjæresten din utro? Her er de sikre tegnene som avslører utroskap. Slik finner du det ut raskt og enkelt.

hore

Mistenker du at kjæresten din er utro? Det finnes en del tegn som avslører den skyldige. Kreativiteten til de som er utro er forholdsvis stor når det gjelder å skjule ugjerningen. Men ofte er unnskyldningene og handlingsmønsteret det samme sier mange kjente psykologer innen feltet. Her er de tegnene du bør se etter:

1. De som er utro starter ofte krangler om småting for å provosere frem «bevis» på at dere har et dårlig forhold. Det kan være for å provosere frem at dere slår opp. Men dette skjer ofte selv om vedkommende ikke har tenkt å forlate forholdet. Ofte er det et reaksjonsmønster for å rettferdigjøre sine handlinger.

2. Følg med om partneren plutselig skifter vaner. Begynner hun eller han å ta med mobilen når de går på do? Om dette ikke er vanlig er det et åpenbart tegn på at de skjuler noe. Men også andre endringer av vaner kan være et tegn på dette. Skifte av klesstil, mer trening og at personen tar mer vare på seg selv kan ofte tyde på at noe foregår. Om partneren og du har vært sammen i mange år og plutselig begynner å ha voldsomt fokus på utseende når de skal ut av huset, så er det et dårlig tegn.

3. Om partneren din snakker negativt om en kollega eller en de er blitt kjent med, så er det noe man skal legge merke til. Spesielt om det skjer flere ganger. Om dette er et gjentakende fenomen, så er det åpenbart at denne personen er i tankene på partneren din. Videre så er det å snakke negativt en måte å drive motsatt psykologi på. For å fjerne din fokus fra vedkommende.

4. Om dere snakker om temaet og du konfronterer kjæresten din om at du tror noe foregår, så følg med blikket. Ser hun eller han ned, så er ofte dette et tegn på løgn. Videre får man ofte en aggressiv holdning tilbake om man treffer et sårt punkt. Er det noe som foregår, så er det ofte en standard forsvarsmekanisme å hisse seg opp og rope tilbake. Skjer dette, så er det store sjanser for at du er på vei ut.

5. Dere slutter å kommunisere. Når en annen opptar din partner, så blir hun eller han mindre interessert i å prate med deg. Og du kan fort bli en hindring for et ønske om et annet liv. Dermed kan du bli utsatt for en passiv-aggressiv holdning og silent treatment. Om dette oppstår plutselig er det ikke tilfeldig. Og om du har hatt det slik hele tiden, så bør kanskje du slå opp.

Flere tegn til utroskap på neste side. Gå videre for å lese de!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær