lørdag, februar 4, 2023
Hjemindymedia.noEr kjæresten din utro? Her er de sikre tegnene som avslører utroskap....

Er kjæresten din utro? Her er de sikre tegnene som avslører utroskap. Slik finner du det ut raskt og enkelt.

hore2
6. Partneren din blir hemmelighetsfull og lyver om småting. Om dette er noe som oppstår plutselig bør alle alarmklokker ringe. Som nevnt, blir telefonen med på do så er det et dårlig tegn. Skal hun eller han plutselig overnatte ofte hos venner eller har tynne unnskyldninger for hvorfor de kommer sent hjem fra jobb, trening eller en kveld på byen så er dette også et tegn. Men først og fremst er det at du tar noen i løgn flere ganger som bør få deg til å tenke.

7. Får partneren din plutselig nytt innhold i livet du ikke har hørt om før? En ny aktivitet som plutselig tar tid? En venn eller venninne som plutselig tar opp mye tid i forhold til tidligere? Eller møter eller sammenkomster som du aldri har opplevd er blitt brukt tid på tidligere? Rett og slett en plutselig endring i prioriteringer og en partner som styler seg før vedkommende går ut døren? Ja, da bør alarmen gå.

8. Når noen er utro så kan det slå alle veier. Det kan også føre til at vedkommende blir mye snillere hjemme. Dette er vanskeligere å oppdage eller sette fingeren på. Men om dette er uvanlig oppførsel så bør man se etter de andre tegnene.

9. Dere har mindre seksuelt samkvem. Eller hva man skal kalle det. Kan selvsagt skje alle, men i kombinasjon med andre tegn eller en dårlig magefølelse så kan dette være et tegn.

10. Plutselige endringer i planer og rutiner. Får du beskjed om at partneren kommer til å bli sen hjem fra jobb eller at hun eller han bare måtte møte en gammel venn eller venninne helt plutselig? Skjer dette ofte og er det en endring i forhold til tidligere oppførsel så bør du sjekke deg for kjønnssykdommer.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær