fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noForskere har funnet bevis for at aliens har vært på jorden for...

Forskere har funnet bevis for at aliens har vært på jorden for 250 000 millioner år siden

metallalien2

En klump av metallet aluminium er blitt funnet i Romania. Metallklumpen ble funnet i 1970, men på grunn av at landet var under kommunistisk styre, så ble ikke dette offentlig informasjon. Men det ble heller ikke gjort undersøkelser av klumpen. Men det er det blitt nå. Og det viser seg at aluminiumsklumpen er hele 250 000 år gammel. Det som er spesielt er at formen på den. Den ser nemlig ut som den er en del til en mekanisk maskin. Og det hadde de jo som kjent ikke for 250 000 millioner år siden. Da er i alle fall dinosaurene undervurdert som bare det…

Bildet av klumpen er ganske fascinerende. Og man kan tydelig se at denne metallklumpen har hengt sammen med noe tidligere.

Når man se bildet, så kan man tydelig se at det er hull flere steder og at dette er noe som er blitt brukt til noe spesielt. Med tanke på at dette er aldersbestemt til 250 000 millioner år bak i tid, så er det noe som ikke stemmer et sted. Se på bildet og gjør opp din egen mening!

metallalien

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær