onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noDette hotellet i Dubai har verdens høyeste rompriser. Se hva du får...

Dette hotellet i Dubai har verdens høyeste rompriser. Se hva du får for pengene om du overnatter her!

dubai

Dette hotellet i Dubai er mellom de aller dyreste i verden. Og det unike nærområdet bader også i luksus. Dette er den nye mingleplassen for verdens rikeste og kjendiser. Flere av de rike og kjente har kjøpt seg egne leiligheter på de kunstige øyene i området. Og flere og flere flyselskaper tilbyr nå faste rutefly til Dubai.

Men hva får man egentlig om man bor på et av verdens dyreste hotell? Man kan forvente seg en helt unik opplevelse og service. Og designen og løsningene på hotellet er det heller ikke noe å utsette på. Se de sinnsyke bildene i den omfattende bildeserien på neste side.

Gå til neste side for å se hva man får som gjest på et av verdens dyreste hotell!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær