lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noMann (26) tilbyr gratis leilighet til jente som liker matlaging og kos....

Mann (26) tilbyr gratis leilighet til jente som liker matlaging og kos. Kjenner du noen som passer beskrivelsen?

homelessgirl

En mann i USA har nettopp lagt ut en annonse på nettstedet Craigslist der han søker etter en jente som kan bo hos han gratis. Om han finner noen som vil flytte inn så slipper hun å betale leie, men hun må regne med å stille opp for å stille kroppslige behov og lage mat. Så helt gratis kan det vel ikke sies å være. Dette høres kanskje fristende ut for noen, men for de fleste så fremstår hele greiene litt creepy. Men da har vi ikke en gang begynt å gå i detaljer på dette gunstige tilbudet. Vedkommende som har laget annonsen skriver at han helst ser at noen som er hjemløse søker. Og han skriver rett ut at grunnen er at «vanlige» personer kanskje velger å flytte ut raskere ettersom de ikke har et så sterkt behov for et sted å bo. Ellers skryter annonsøren av sin store seksuelle appetitt og evner på området. I tilfelle du skulle ha misforstått intensjonene hans og trodde du slapp unna kun med matlaging.

På neste side så gjengir vi annonsen i sin helhet. På grunn av veldig eksplisitt ordbruk, så sensurer vi delvis noen ord. Men vi tror likevel at du kommer til å forstå intensjonen. Dette er en av de mest oppsiktsvekkende «kontaktannonsene» dette året. Så den er absolutt verdt å få med seg. Vi slenger med bilder av hele leiligheten også. Den er overraskende pen og ryddig. Og vi synes det er mistenkelig at en person som skriver en slik annonse har det så organisert. Men du får gå til neste side selv for å vurdere om dette unike tilbudet kan være noe for deg eller noen du kjenner.

Gå til neste side for å se bilder av leiligheten og lese resten av dette helt «unike» tilbudet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær