søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noFacebook vil stoppe deg fra å poste statuser når du har promille....

Facebook vil stoppe deg fra å poste statuser når du har promille. Kjenner du noen som trenger denne funksjonen?

fbdrunk

Facebook har nå planer om å hjelpe deg slik du slipper å dumme deg ut når du er ute sent om kvelden. Folk med promille poster ofte ting de angrer på sosiale medier, og sletter ganske kjapt dagen etter når de ser hva de egentlig har gjort. Men da har de fleste allerede sett dette og skaden har allerede skjedd. Men dette kan man altså slippe i fremtiden. Facebook har nå nemlig funnet en måte slik de vet når du er beruset og ikke. Hvordan er dette mulig tenker du kanskje?

Det er ikke noe Facebook ikke vet om deg lenger, og kanskje har denne tendensen gått for langt for lenge siden. Har du lyst å vite hvordan de vet om du har promille eller ikke, så går du til neste side.

Gå til neste side for å få vite hvordan Facebook finner ut om du har promille eller ikke, litt sykt faktisk!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær