onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noBlir intervjuet om stor lotteri-jackpot. Kommer med årets mest ærlige svar om...

Blir intervjuet om stor lotteri-jackpot. Kommer med årets mest ærlige svar om hva han ville brukt pengene til!

svar

I USA har nå det nasjonale lotteriets jackpot blitt rekordstor. Sist uke var det ingen som vant, og premien da var over 500 millioner dollar. Neste uke blir den altså mye større. Og interessen er blitt veldig stor for den kommende trekningen. Folk går mann av huse for å spille i lotteriet.

Denne karen ble intervjuet mens han leverte sin kupong. Og han ble spurt på direkten om hva han ville bruke pengene til dersom han vant. Svaret er kanskje det mest ærlige og det mest politisk ukorrekte du har hørt på en stund.

Gå til neste side for å høre svaret som får USA til å le seg i hjel!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær