søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noHan begynte å spise 5000 kalorier hver dag. Slik ser han ut...

Han begynte å spise 5000 kalorier hver dag. Slik ser han ut etter 12 måneder!

5001

Sebastian David ( 28 ) gikk fra å ha et normalt kosthold til å spise 5000 kalorier hver dag. Som de fleste av oss forstår, så vil dette medføre at kroppen endrer seg på en eller annen måte. I utgangspunktet hadde Sebastian en normal livsstil, men han innrømmer at han heller ikke i utgangspunktet hadde en spesielt sunn livsstil. Men en tragedie i familien medførte altså etter hvert at han økte kaloriinntaket dramatisk. På bildet over ser du hvordan han så ut før denne dietten. På neste side kan du se hvordan ha ser ut nå.

Gå til neste side for å se hvordan Sebastian ser ut nå!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær