søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noFersket av mamma mens han så voksenfilm. Knuste datamaskinen. Noen ivrige brukere...

Fersket av mamma mens han så voksenfilm. Knuste datamaskinen. Noen ivrige brukere som kjenner seg igjen?

datamaskin2

Denne uheldige brukeren av et populært nettsted innen videostreaming fikk seg altså en overraskelse da han satt på gutterommet og så på instruksjonvideoer om blomster og bier. Da mamma plutselig banket på døren var gode råd dyre. Men da nettstedet frøs, hadde han ikke noe valg. Han måtte bare knuse datamaskinen før moren kom inn i rommet. Da moren forlot åstedet hadde den uheldige gutten altså ikke lenger noen datamaskin. I sin frustrasjon la han ut en melding på twitter om den kjedelige hendelsen. Det som skjedde etterpå kan sies å være hell i uhell for den kunnskapstørste gutten.

Gå til neste side for å se hva som skjedde da folkene bak den populære websiden så tweeten til den uheldige gutten!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær