søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noDenne fyren skulle bare utvide kjelleren ved å fjerne en vegg...fikk litt...

Denne fyren skulle bare utvide kjelleren ved å fjerne en vegg…fikk litt sjokk.

tyrkia4

En mann i Tyrkia kom over noe som trolig er den mest betydningsfulle oppdagelsen på lenge. Han skulle utvide kjelleren i det gamle huset han hadde kjøpt, og da han slo ned en vegg oppdaget han et hemmelig rom. Bak dette rommet var det enda et rom, og bak der enda et. Det viste seg at mannen hadde funnet inngangen til et gammelt hulesystem brukt av soldater og befolkningen i byen under krisesituasjoner. Og hulesystemet viser seg nå til å være stort nok til å huse flere hundre mennesker.

Gå til neste side for å se de fantastiske bildene fra den underjordiske byen og se kartet over det enorme omfanget!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær