onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noHan ble forlatt på gaten for å dø i Nigeria fordi beboerne...

Han ble forlatt på gaten for å dø i Nigeria fordi beboerne i landsbyen mente han var en trollmann!

heks2

Kvinnen på bildet er Anja Ringgren Lovén, hun er grunnlegger av the African Children’s Aid Education and Development Foundation. Her gir hun vann til den lille gutten som har fått navnet Hope. Han ble satt på gaten helt naken og uten mulighet til å overleve. Grunnen var at han var anklaget for å være en trollmann (!). Ikke spør hvilken logikk som ligger bak akkurat denne vurderingen. For man blir målløs når man hører slikt. Men det tragiske er at lille Hope deler skjebne med over 3000 barn hvert år i Nigeria. Og lidelsene er enorme.

Jobben som Anja og andre hjelpearbeidere gjør i Nigeria er derfor veldig viktig. Og det settes nå i gang et stort arbeid for å informere lokalbefolkningen om at trollmenn ikke finnes. Men det er ikke nødvendigvis så lett…

Gå til neste side for å se hvordan det går med Hope nå etter at han kom på barnehjemmet til the African Children’s Aid Education and Development Foundation.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær